lørdag 7. mars 2009

Send tennisspillerne tilbake til Israel

I Malmø spiller Israel tenniskamp mot Sverige. Det burde de ikke ha fått lov til. Israelere burde ikke ha fått lov til reise noen steder, og såvisst ikke delta i det internasjonale samfunn før de stopper sin brutale okkupasjon av Palestina.

Når en rekke demonstranter gjør alt de kan for å stoppe kampen så er det helt riktig måte å gjøre det på.

11 kommentarer:

  1. Er du nazist, sosialist eller muhammedaner?

    SvarSlett
  2. Ingen av delene faktisk. Er du alltid en slik automattenker? Har du en eneste selvstendig tanke i hodet?

    Det heter forøvrig ikke muhammedaner, men muslim.

    SvarSlett
  3. Hadde jeg skrevet noe lignende om muslimer/negre/innvandrere/somaliere (stryk det som passer) hadde jeg blitt kalt rasist. Kan ikke se at dette blir noe annerledes, bortsett fra at dette er PK-folkets hatobjekt nr1. Hvorfor skal israelske tennispillere "straffes" for landets politikk? Hadde blitt som om norske idrettsutøvere hadde blitt nektet innreise pga. Norges holdning til selfangst.

    SvarSlett
  4. Hadde jeg skrevet noe lignende om muslimer/negre/innvandrere/somaliere (stryk det som passer) hadde jeg blitt kalt rasist. Kan ikke se at dette blir noe annerledes, bortsett fra at dette er PK-folkets hatobjekt nr1. Hvorfor skal israelske tennispillere "straffes" for landets politikk? Hadde blitt som om norske idrettsutøvere hadde blitt nektet innreise pga. Norges holdning til selfangst.

    SvarSlett
  5. "Det heter forøvrig ikke muhammedaner, men muslim."

    det heter begge deler...

    SvarSlett
  6. Niks, såvidt jeg vet ser de på seg selv som muslimer, ikke som barn av muhammed eller noe. Muhammed var i deres øyne en profet, ikke en guddom. Så "muhammedanere" blir en nedlatende betegnelse.

    Forskjellen er at man sier ikke at jødene skal boikottes, bare israelske innbyggere, i forbindelse med en totalboikott, kulturell, militær, økonomisk og politisk, av lignende format som man brukte så suksessfylt mot Sør Afrika i sin tid.

    SvarSlett
  7. Du bekrefter vel stort sett det jeg antok; at du er en rasist forkledd med politisk korrekthet. Du vil straffe personer som ikke har gjort noe galt annet enn å være født som israelere pga. deres myndigheters handlinger.

    Jeg har ikke nevnt jøder med ett ord, men det skinner likevel tydelig igjennom hvem du egentlig sikter til når du snakker om israelere. Du glemmer jo helt at begrepet israeler også innbefatter ca 20% arabere som ganske sikkert ikke støtter myndighetenes handlinger på gaza.

    SvarSlett
  8. For noe sludder. Dine «argumenter» er stort sett de samme som ble brukt mot boikott av Sør Afrika. Den ville ramme de undertrykte der etc. dette til tross for anc og alle undertrykte ønsket en boikott.

    Når det gjelder jødene i Israel så stemmer en enorm majoritet på krigspartiene. Det er din holdning som skinner klart igjennom: du kommer med de typiske vikarierende argumentene, men det du er ute etter er simpelthen å kvele all kritikk av israel ved at du, som mange sidestiller kritikk av israel med generell jødekritikk, en metode den israelske stat har brukt med suksess i mange år. Kvalmende.

    Jeg skal dog innrømme at det finnes en knøttliten fredsbevegelse i israel, der også jøder deltar, men de er nærmest utstøtt.

    SvarSlett
  9. Det var du som dro jødene inn i debatten, noe jeg fint klarer å skille mellom. Du argumenterer jo med at sålenge en ikke bruker "jødene", men israelere så er det helt greit. Men faktum er at å kritisere "israelere" er en minst like stor generalisering som å bruke begrepet jødene.

    Å sammenligne Israel med Sør-Afrika blir bare dumt; i Sør-Afrika var de hvite en minoritet i landet, mens i Israel er jødiske israelere majoriteten og araberene minoriteten. At majoriteten bestemmer i et demokratisk samfunn er demokratiets tyranni, på samme måte som at Høyrevelgere må godta at SV/AP/SP er de som bestemmer.

    Jeg har ingenting imot fornuftig kritikk av Israel, men å kritisere at et land forsvarer sitt folk etter nærmere 10000 rakettangrep er ikke logisk. Ingen andre land hadde godtatt dette.

    Araberene må innfinne seg med at staten Israel eksisterer hvis de ønsker fred, men Hamas har nedfelt i sitt charter at Israel og jødene skal utryddes.
    Du sier at majoriteten av jødene i Israel stemmer på krigspartiene, men hva var det araberene gjorde da de valgte Hamas? Fatah som annerkjenner Israels rett til å eksistere i fred tapte valget, og da valgte jo araberene krig.

    Jeg støtter både palestinerene og israelerene, og håper de får fred. Men jeg klarer ikke å støtte Hamas. Slike fremstøt som å boikotte det eneste demokratiet i regionen, mens de andre despotiske landene er helt greit tyder på at en ikke er konsekvent, og da må man spørre seg hva er motivet?

    SvarSlett
  10. Du er dessverre ikke alene i det synet.

    Motivet hennes, som til alle avskyr selve statens israels eksistens er ganske så enkelt. Vi reagerer på barnemord, krigsforbrytelser, forbrytelser mot menneskeheten og folkemord.

    Du støtter slevsagt israel. det lyser av deg. Bare at du kommer med det sludderet om "det neste demokratiet i regionen" og om Hamas er mer enn nok til å vise det. Du er bare enda en avskyelig person som støtter barnemordere.

    SvarSlett
  11. Jepp, det lyser av han. Han er bare enda en bedrager som seiler under falskt flagg i debatten. Enda en som ønsker å stoppe isreals kritikere fra å uttale seg.

    SvarSlett