mandag 4. mai 2009

Oppmuntrende nytt fra gamlelandet


Jeg blir alltid oppmuntret når jeg hører om kirker og kirkegårder som blir vandalisert, når man ser at motstanden mot religionens tyranni er levende og sterk. Så også når det gjelder nyheten om veltede gravstøtter og ruteknusing og branner i og ved Nordstrand kirke i Oslo. Det er også alltid like morsomt å se det bunnløse hykleriet fra de som bruker kirken og som sokner til den. Det er ikke måte på hvilken katastrofe det er de småtingene vi hører om.

Det er lenge siden det var en skikkelig kirkebrann i norge nå. Her i Danmark er det også nokså skralt på det området, på det området også. Kristendommens innflytelse minker, men fortidens lenker henger fortsatt igjen i store deler av befolkningen. Religion blir fortsatt forbundet med alt godt, mens det er alt som er galt. De som slår til mot religionen blir fortsatt fordømt, mens de bør bli hyllet og skrevet sanger om.

4 kommentarer:

 1. Just curious: støtter du brenning av stavkirker også?

  SvarSlett
 2. Ja, så absolutt.

  Nå er jo alle kirkebygg bare bygg som andre bygg og kan lett brukes til andre ting, men i dagens situasjon bør alle kirker brennes til grunnen.

  Jeg bryr meg ikke om stavkirkenes "kulturverdi", hvis det er det du spør om.

  SvarSlett
 3. Du støtter kirkebrann... Har du virkelig ikke gode nok argumenter til å gå frem på en annen måte enn å måtte brenne kirkene, for at folk skal slutte å tro?
  Og du mener dine meninger er den sanne vei, som alle burde følge. Hvordan ville verden blitt da?
  Bare vær kritisk til spm om du vil, liker å være kritisk selv...

  SvarSlett
 4. Det er ganske typisk hvordan du snur det på hodet...

  Spørsmålet er hvordan verden ser ut NÅ, med kirker og kristendom og religion.

  Vi som er noenlunde fornuftige kjemper en hard kamp mot sinnsykdommen religionen representerer. Brenning av kirker er en symbolhandling og dermed bare en blant mange virkemidler.

  SvarSlett