lørdag 4. april 2009

Den nye sterke mann


Anders Fogh Rasmussen ble i dag utnevnt til NATOs nye generalsekretær. «Fog», som vi kaller han er en av de som har deltatt aktivt på undertrykkernes side i den falske kampen mot terror. Han har sørget for at Danmark har vært en av de aller ivrigste når det gjelder innføringen av nye, undertrykkende lover de siste årene, og er den eneste av George W. Bush sine ivrigste våpendragere etter 9/11 som fortsatt har noen betydelig maktposisjon. Å bare kalle han en «Bush-puddel» er altfor mildt. I hans tid som statsminister har Danmark gjennomgått en forandring fra å være en noenlunde åpen og innvandrervennlig til å bli rasistisk og lukket, spesielt ovenfor fargete og «fremmedkulturelle». Fattigdommen har generelt sett eksplodert blant de underprivilegerte.

NATO tar enda et steg i riktig retning.

3 kommentarer:

  1. Han er ingen puddel for republikanerne, mer en mannevond rottweiler.

    SvarSlett
  2. La oss heller se på hans CV.

    Den ligger her : http://www.stm.dk/_a_1588.html

    Han virker som en "tungvekter" innen flere fagfelt og har flere egne standpunkter enn noen annen dansk politiker.

    Med 15 bidrag og 5 egne bokutgivelser, bl.a. annet om eiendomsrett og bidrag til bøker om EU.

    Jeg ser ham som en en dyktig sjef, til det motsatte er bevist. Så jeg ser ingen grunn til at han ikke skal få prøve seg.

    SvarSlett
  3. Det er nettopp hans cv som diskvalifiserer han, som gjør at han fremstår som en typisk og kvalmende NATO-mann, som i ethvert fornuftig samfunn ville ha diskvalifisert han.

    Men det er de sinnssyke som styrer asylet.

    SvarSlett