fredag 15. august 2008

Danmark skiller seg ut i Europa

Og nok en gang negativt. Herr Fogh (frog) Rasmussen & co ønsker at Danmark skal ha strengere innvandringspolitikk enn resten av EU. Den danske regjeringen burde selvfølgelig ha skilt seg ut ved å ønske en mer fordomsfri politikk både på dette og andre områder, altså ha brutt med EUs allerede veldig strenge politikk på området, men de velger nok en gang hardhetens og fordommenes politikk.

Herr Rasmussen og hans våpendragere har vært en av George Bush sine ivrigste tilhengere i den bedragerske «krigen mot terror», så dette siste, umenneskelige utslaget av en fra før umenneskelig politikk er selvfølgelig ikke overraskende.

Syke norske bloggsteder som dokumentdotno og rightsdotno fremstiller selvfølgelig Rasmussen og våpendragere som riddere mot den muslimske berme. Jeg lurer virkelig på hva som foregår i skallen på Hans Rustad & co noen ganger. Dette til tross for at jeg er fullt klar over at fremmedhatet og nasjonalismen er sterk i slike sinnssyke miljøer.

Jeg husker at disse tomskallingene ble angrepet nokså kraftig for et par år siden, men nå har de fått fred til å fokusere xenofobien sin altfor lenge.

4 kommentarer:

 1. Ytre styrbords vekst i Danmark (og Norge) har sammensatte årsaker.
  Ytre styrbord oppfører seg gjerne strategisk og kynisk, mens moderate krefter preges av føleri og affekt; slik at det moderate framstår som ekstremt, og det ekstreme framstår som moderat.

  Befolkningen i se nordiske landene er faktisk relativt sindig og fornuftig.

  For mye ruteknusing, bilbrenning og gatehyling (ps. mediabildet) har skapt ett feilaktig inntrykk i store befolkningsmasser av at moderate krefter er ekstreme folk.

  Hva gjør vi med det?

  SvarSlett
 2. Vi fortsetter å avsløre etablert media og det etablerte samfunn som det bedraget det er.

  SvarSlett
 3. Dersom regjeringen viser handlekraft kan mye endres.
  Vi bloggere får gneldre videre på vårt, og håpe noen med politisk innflydelse hører på.
  Media er (stort sett) en del av Høirekreftene.

  SvarSlett
 4. De er en del av det etablerte maktapparatet som verken kan kalles venstre eller høire, bare Makten.

  Hvis den norske regjeringen begynner å vise handlekraft og kaster på båten noen av sine mer idiotiske påfunn så kan det hjelpe, men jeg tviler.

  Jeg er glad jeg bor i Danmark. Plutselig, de siste månedene har jeg blitt det.

  SvarSlett